Mumsema

Sevdiğim kişiyi ailem istemiyor ne yapmalıyım?

  • 18 Ağustos 2019
  • 1.359 kez görüntülendi.
Sevdiğim kişiyi ailem istemiyor ne yapmalıyım?
resmin alt tagı

Ailem sevgilimi istemiyor

Selamun aleykum,
Ben 21 yaşında bir bayanım. Benden 7 yaş büyük bir görüştüğüm bey var niyeti ciddi ailece tanışmaya geldiler. Bu bey’in başına 10 yıl evvel talihsizlik olarak işlemediği bir suçtan dolayı. hapse girme cezası gelmiş (gasp) bunu bana ilk tanıştığımız gün anlattı.
Senden saklamak istemiyorum diyerek bende olayı anlayışla karşıladım herkesin başına bu tür musibetler gelebilir diye düşündüm.
Bu beyfendinin çalıştığı yer ile yakın bir akrabamın çalıştığı yer aynı.
Birisi akrabama gidip sizin yeğeninizin erkek arkadaşı zamanında gasp suçu işlemiş ve bu kameralarla kanıtlanmış demiş. Bu akrabamda gelip anneme söylemiş (anneme ben bu hapis cezasını yüzeysel şekilde anlatmıştım). Annemde kameralarla kanıtlanmış deyince evde kıyamet koptu.
Ben erkek arkadaşıma söyledim. bu arada erkek arkadaşımla kameralarla kanıtlandı diyen kişiyi de akrabamdan öğrenip onunla da görüşme de sağladık. Fakat ben öyle bir şey söylemedim diye ısrar ediyor.
Sevdiğim kişinin ailesi de durumu izah etmek için evimize gelip olayın aslını anlattılar sevdiğim erkeğin suçsuzluğu ispatlanınca sabıkası da silinmiş. Babam ikna oldu fakat annem direniyor.
Yaşı büyük diyor tipi çirkin diyor sabıkası var diyor bir ton sebep sunuyor önüme. İstihareye yattım simsiyah bir adam simsiyah bir yol ve yolun ortasında simsiyah bir kara delik gördüm. ama sonra yemyeşil çimenler gördüm.
Allah aşkına bana bir akıl verin. Annem ve sevdiğim erkeğin arasında kaldım. Annem tipi ile çok dalga geçiyor kesinlikle yanına yakışmıyor diyor sabıkasını bahane ediyor yaşını bahane ediyor.
Fakat ben onun suçsuzluğuna inanıyorum zaten ailesi de olayı izah için gelip konuştular. Beni aydınlatın lütfen teşekkürler.
ailem sevdiğim erkeği istemiyor

Bu konu İlginizi Çekebilir ;  Avret yerlerini gördüğümde yada harama baktığımda Gusül gerekir mi?
resmin alt tagı
Bildir
guest

13 Yorum
Eski
Yeni En Çok Oylanan
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Esra

Selamun Aleykum, ailem sevdiğim kisiyi istemiyor annemle ablamlar biliyor sevgilim olduğunu ve beni üzeceğini düşünüyorlar tanımıyorlar bile ama biz birbirimizi çok seviyoruz ablam bir kaç… Daha Fazlası »

Esra

Okuyoruz henuz ikimizde ciddi bi adim atamayiz aileside ayni sekilde suan boyle bisey olmasini istemiyor ben seneye mezun oldugumda boyle birsey yapalim dedik suan ayrildigimi… Daha Fazlası »

Anonim

Sevdiğim kişiyi ailem istemiyor Bir aile dostumuzun oğlu beni seviyor yıllardır peşimde bende onu seviyorum bir ara konuştuk ama annem kesinlikle istemiyor. Ailesinin bize göre… Daha Fazlası »

Kayıtsız

Ailem sevdiğim kişiyi istemiyor Selamun aleykum hocam.. Bir süredir evlenmeyi düşündüğüm bi insan haytımda ve o böbrek hastası. Ailem bu kişi içinn karşı çıkıp başka… Daha Fazlası »

Misafir

Sevdiğim kişiyi babama söyleyemiyorum Merhaba ben 22 yaşındayım 6 yıl önce faceden biriyle tanıştım ailem yüzünden bir çok kez ayrılmak zorunda kaldık ama sabrettik 6… Daha Fazlası »

Semra

Sevdiğimle akraba düşüyoruz ve ailem kattiyen izin vermiyor. Ne yapmalıyım. Beraber çok mutluyuz ve seviyoruz birbirimizi. Ben üniversite okurken 5ay beraber kaldık sevdiğimle ve çok… Daha Fazlası »

İsimsiz

Merhaba ben 24 yaşındayım 5 yıldır sevdiğim biri var fakat ailem sevdiğim kişiyi istemiyor. Sebepleri ise ailemize uygun değil demeleri ben üniversite mezunuyum sevdiğim kişi… Daha Fazlası »

Pmspamsğamx

Hala devam ediyorsanız diye yazıyorum lütfen ayrıl haberlerde bir sürü kadın görüyoruz babaları öldürüyor ben biraz endişelendim senin için.. ama seviyorsan ve evlenmek istiyosan o… Daha Fazlası »

13
0
Tıkla Soru Sor Yada Yorum Yapx