Konusunu Oylayın.: Oruçsuzken boşalma

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 2 kişi
Oruçsuzken boşalma
  1. 13.Haziran.2016, 19:23
    1
    cevap
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Haziran.2016
    Üye No: 108812
    Mesaj Sayısı: 13
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Oruçsuzken boşalma






    Oruçsuzken boşalma Mumsema sabah yataktayım rüya görüyorum yada hayal ediyorum da canlanıyor gibi boşalcak gibi oldum ama boşalmadım ben de yatağa sürterek boşaldım ama hissetmedim veya hissetmedim ama boşaldım gusul aldım sonra oruçsuzken ama ne yapmam lazım kaza mı etmem lazım


  2. 13.Haziran.2016, 19:23
    1
    cevap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli



    sabah yataktayım rüya görüyorum yada hayal ediyorum da canlanıyor gibi boşalcak gibi oldum ama boşalmadım ben de yatağa sürterek boşaldım ama hissetmedim veya hissetmedim ama boşaldım gusul aldım sonra oruçsuzken ama ne yapmam lazım kaza mı etmem lazım


    Benzer Konular

    - El ile boşalma caiz mi

    - Oruçsuzken Mastürbasyon yapana keffaret gerekir mi?

    - Gusül ve boşalma

    - Gece rüyada boşalma neden azalır

    - Boşalma abdesti yada orucu bozarmı?

  3. 13.Haziran.2016, 19:28
    2
    Cömert Oğuz
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 19.Mart.2016
    Üye No: 108083
    Mesaj Sayısı: 265
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 18
    Bulunduğu yer: Ev :-)

    Cevap: Oruçsuzken boşalma




    oruçsuzken yaptıysan sıkıntı yok , kaza ve kefaret gerekmiyor. Oruç tutmamak günah , Oruç tutunuz.


  4. 13.Haziran.2016, 19:28
    2
    Devamlı Üye



    oruçsuzken yaptıysan sıkıntı yok , kaza ve kefaret gerekmiyor. Oruç tutmamak günah , Oruç tutunuz.


  5. 13.Haziran.2016, 19:30
    3
    cevap
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Haziran.2016
    Üye No: 108812
    Mesaj Sayısı: 13
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    bide şey sorcam bu olay oldu bide gece boşalması olursa kefaret gerekirmi yada normal 2 kere boşalsak mı kefaret gerekir


  6. 13.Haziran.2016, 19:30
    3
    cevap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    bide şey sorcam bu olay oldu bide gece boşalması olursa kefaret gerekirmi yada normal 2 kere boşalsak mı kefaret gerekir


  7. 13.Haziran.2016, 19:35
    4
    Cömert Oğuz
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 19.Mart.2016
    Üye No: 108083
    Mesaj Sayısı: 265
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 18
    Bulunduğu yer: Ev :-)

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    Gece boşalması , ihtilamdır. İhtilam olmak orucu bozmaz ama gusül gerektirir.
    1 kere bilerek mastürbasyon yapmak 1 gün kaza gerektirir.
    2 kere bilerek mastürbasyon yapmak 61 gün kefaret gerektirir.(Aynı ramazanda olmak şartıyla)
    2 kere ihtilam olmak orucu hiç bozmaz sadece gusül gerektirir.


  8. 13.Haziran.2016, 19:35
    4
    Devamlı Üye
    Gece boşalması , ihtilamdır. İhtilam olmak orucu bozmaz ama gusül gerektirir.
    1 kere bilerek mastürbasyon yapmak 1 gün kaza gerektirir.
    2 kere bilerek mastürbasyon yapmak 61 gün kefaret gerektirir.(Aynı ramazanda olmak şartıyla)
    2 kere ihtilam olmak orucu hiç bozmaz sadece gusül gerektirir.


  9. 13.Haziran.2016, 19:40
    5
    cevap
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Haziran.2016
    Üye No: 108812
    Mesaj Sayısı: 13
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    4 5 defa olmak

    mastürbasyon yapmam da iltilam ne gece boşalmasımı

    masturbasyon değil gece boşalması olsa yada şöyle olsa bikere iltilam bikerede masturbasyon olsa kefaret gerekirmi

    bide şey önce penisde bulunan kılı kesip sonra gusul alınırmı


  10. 13.Haziran.2016, 19:40
    5
    cevap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    4 5 defa olmak

    mastürbasyon yapmam da iltilam ne gece boşalmasımı

    masturbasyon değil gece boşalması olsa yada şöyle olsa bikere iltilam bikerede masturbasyon olsa kefaret gerekirmi

    bide şey önce penisde bulunan kılı kesip sonra gusul alınırmı


  11. 13.Haziran.2016, 19:43
    6
    Cömert Oğuz
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 19.Mart.2016
    Üye No: 108083
    Mesaj Sayısı: 265
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 18
    Bulunduğu yer: Ev :-)
    ihtilam mı yoksa mastürbasyon mu

    ihtilam gece boşalması ama 4 - 5 kere masturbasyon yapmanın tam olarak kefareti nasıl bilmiyorum. Onu sor hocaya.


  12. 13.Haziran.2016, 19:43
    6
    Devamlı Üye
    ihtilam mı yoksa mastürbasyon mu

    ihtilam gece boşalması ama 4 - 5 kere masturbasyon yapmanın tam olarak kefareti nasıl bilmiyorum. Onu sor hocaya.


  13. 13.Haziran.2016, 20:29
    7
    hokucu
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 20.Nisan.2016
    Üye No: 108310
    Mesaj Sayısı: 26
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    ihtilam yani hamamcılık insanın elinde olan bir durum değildir..rüyamıza hükmedemiyoruz ne yazık ki..)

    bu nedenle ihtilam orucu bozmaz ama "cünüp" olunduğu için boy abdesti almak gerekir. ancak masturbasyon yani elle,sürtünerek,baskı v.s. ile yapılan meni boşalması benim bildiğim orucu bozuyordu. ama yukarıdaki mesajlardan gördüğüm kadarıyla 1 kere olunca kaza 2 ve daha fazlası kefaret gerektiriyor.. bir bilgi daha öğrenmiş oldum..

    aman kardeşim ramazan ayı çok mübarek bir ay..inanın bana yaptığınız ibadetler kat kat sevap alıyor..size önerim (özür dileyerek yazıyorum) sizi boşaltacak şeyleri kafanızdan silin ve asla düşünmemeye çalışın ve sürekli zikir çekin veya salavat çekin..mesela size süper bir salavat önereyim(kitapta 700000 salavat gücünde diyor):

    Allahümme salli alaa seyyidina muhammedin adede mafi ilmillahi salaten daimeten bi devami mülkillah.

    bu salavatı ben hergün çekebildiğim kadar çekiyorum..inanın kendimi iyi hissettiriyor ve peygamberime salatü selam göndermenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum.


  14. 13.Haziran.2016, 20:29
    7
    hokucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    ihtilam yani hamamcılık insanın elinde olan bir durum değildir..rüyamıza hükmedemiyoruz ne yazık ki..)

    bu nedenle ihtilam orucu bozmaz ama "cünüp" olunduğu için boy abdesti almak gerekir. ancak masturbasyon yani elle,sürtünerek,baskı v.s. ile yapılan meni boşalması benim bildiğim orucu bozuyordu. ama yukarıdaki mesajlardan gördüğüm kadarıyla 1 kere olunca kaza 2 ve daha fazlası kefaret gerektiriyor.. bir bilgi daha öğrenmiş oldum..

    aman kardeşim ramazan ayı çok mübarek bir ay..inanın bana yaptığınız ibadetler kat kat sevap alıyor..size önerim (özür dileyerek yazıyorum) sizi boşaltacak şeyleri kafanızdan silin ve asla düşünmemeye çalışın ve sürekli zikir çekin veya salavat çekin..mesela size süper bir salavat önereyim(kitapta 700000 salavat gücünde diyor):

    Allahümme salli alaa seyyidina muhammedin adede mafi ilmillahi salaten daimeten bi devami mülkillah.

    bu salavatı ben hergün çekebildiğim kadar çekiyorum..inanın kendimi iyi hissettiriyor ve peygamberime salatü selam göndermenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum.


  15. 13.Haziran.2016, 20:33
    8
    Cömert Oğuz
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 19.Mart.2016
    Üye No: 108083
    Mesaj Sayısı: 265
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 18
    Bulunduğu yer: Ev :-)

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    1 ihtilam ve 1 masturbasyon birarada olunca 1 gün kaza gerekiyor. Çok ihtilam olmak hiç orucu bozmaz.
    hokucu kardeşim salavatın için sağol.


  16. 13.Haziran.2016, 20:33
    8
    Devamlı Üye
    1 ihtilam ve 1 masturbasyon birarada olunca 1 gün kaza gerekiyor. Çok ihtilam olmak hiç orucu bozmaz.
    hokucu kardeşim salavatın için sağol.


  17. 14.Haziran.2016, 16:52
    9
    cevap
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Haziran.2016
    Üye No: 108812
    Mesaj Sayısı: 13
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    kardeş sen sağol ben ramazan ayında oruçsuzken diyorum mesela oruçluyken bikere iltilam veya 5 kere iltilam 5 kere veya 1 kere masturbasyon olsa ne olur kardeş asla ramazan ayında mastürbasyon yapmam bide şey bugun oruç tutacaktım annem kalkamadı ben de kalkamadım günahı var mı dır ama tutacaktım


  18. 14.Haziran.2016, 16:52
    9
    cevap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    kardeş sen sağol ben ramazan ayında oruçsuzken diyorum mesela oruçluyken bikere iltilam veya 5 kere iltilam 5 kere veya 1 kere masturbasyon olsa ne olur kardeş asla ramazan ayında mastürbasyon yapmam bide şey bugun oruç tutacaktım annem kalkamadı ben de kalkamadım günahı var mı dır ama tutacaktım


  19. 14.Haziran.2016, 16:58
    10
    klav
    Özel Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 18.Ağustos.2008
    Üye No: 28817
    Mesaj Sayısı: 623
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 7

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    Sahura kalkamadınız diye muafmı oluyorsunuz. Sahur şart değildir. Kalksanda kalkmasanda oruç farzdır tutacaksın. Müslüman özgür değildir. Gerekli şartları yerine getirmek zorundadır.


  20. 14.Haziran.2016, 16:58
    10
    Özel Üye
    Sahura kalkamadınız diye muafmı oluyorsunuz. Sahur şart değildir. Kalksanda kalkmasanda oruç farzdır tutacaksın. Müslüman özgür değildir. Gerekli şartları yerine getirmek zorundadır.


  21. 14.Haziran.2016, 17:01
    11
    cevap
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Haziran.2016
    Üye No: 108812
    Mesaj Sayısı: 13
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    bilmediğim için sordum zaten niye kızıyon


  22. 14.Haziran.2016, 17:01
    11
    cevap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    bilmediğim için sordum zaten niye kızıyon


  23. 14.Haziran.2016, 17:40
    12
    TAHARETTİN
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Şubat.2016
    Üye No: 107723
    Mesaj Sayısı: 51
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Oruçsuzken boşalma

    Hamamcı olmak ne demek? rüyalanmak ne demek? gece boşalması ne demek? ihtilam ne demek? Bide;
    Gece uyku esnasında boşalmak ne demek?
    Gece yarı uykulu yarı uyanık hayal kurup boşalmak ne demek?
    Gece veya gündüz farketmez hayal kurup ama ellemeden kendi kendine boşalmak ne demek.?
    Hayal kurup elleyerek boşalmak ne demek? Bunun cevabını büyük olaslık ile biliyorum mastürbasyon deniliyor da tam emin değilim


  24. 14.Haziran.2016, 17:40
    12
    Hamamcı olmak ne demek? rüyalanmak ne demek? gece boşalması ne demek? ihtilam ne demek? Bide;
    Gece uyku esnasında boşalmak ne demek?
    Gece yarı uykulu yarı uyanık hayal kurup boşalmak ne demek?
    Gece veya gündüz farketmez hayal kurup ama ellemeden kendi kendine boşalmak ne demek.?
    Hayal kurup elleyerek boşalmak ne demek? Bunun cevabını büyük olaslık ile biliyorum mastürbasyon deniliyor da tam emin değilim





+ Yorum Gönder
Git 12 Son