Konusunu Oylayın.: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 3 kişi
Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor
  1. 16.Mayıs.2015, 19:22
    1
    qqwe55
    (Cezalı)

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Mayıs.2015
    Üye No: 106049
    Mesaj Sayısı: 50
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor






    Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor Mumsema Sayın mumsema sakinleri henüz 14 yaşındayım. Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.


  2. 16.Mayıs.2015, 22:54
    2
    @hmet
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 16.Mayıs.2007
    Üye No: 771
    Mesaj Sayısı: 7,758
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10
    Bulunduğu yer: gölbaşı

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.




    Şehvet hissi olduğunda MEZİ gelir.
    Çok yorgun olunduğunda VEDi gelir.

    BU söz ettiğin MENİ değildir. O yüzden gusle gerek yoktur.


  3. 16.Mayıs.2015, 22:54
    2
    Üye



    Şehvet hissi olduğunda MEZİ gelir.
    Çok yorgun olunduğunda VEDi gelir.

    BU söz ettiğin MENİ değildir. O yüzden gusle gerek yoktur.


  4. 17.Mayıs.2015, 08:42
    3
    qqwe55
    (Cezalı)

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Mayıs.2015
    Üye No: 106049
    Mesaj Sayısı: 50
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    Teşekkürler bazen idrarın rengi beyaz gibi oluyor bu arada bir sorum var:Her idrardan sonra abdest alıp çamaşır değiştirmek zor olur ne yapmalıyım buda mı ergenliğin bir dönemimi ?


  5. 17.Mayıs.2015, 08:42
    3
    qqwe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (Cezalı)
    Teşekkürler bazen idrarın rengi beyaz gibi oluyor bu arada bir sorum var:Her idrardan sonra abdest alıp çamaşır değiştirmek zor olur ne yapmalıyım buda mı ergenliğin bir dönemimi ?


  6. 17.Mayıs.2015, 11:58
    4
    imam
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 20.Ağustos.2007
    Üye No: 2034
    Mesaj Sayısı: 7,512
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10
    Bulunduğu yer: minallah-ilelllah

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    Bu sözü edilen 3 sıvı türü sadece ergenlerden çıkar.


  7. 17.Mayıs.2015, 11:58
    4
    Üye
    Bu sözü edilen 3 sıvı türü sadece ergenlerden çıkar.


  8. 17.Mayıs.2015, 13:06
    5
    qqwe55
    (Cezalı)

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Mayıs.2015
    Üye No: 106049
    Mesaj Sayısı: 50
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    Peki bu sıvılar gelince zekerimi yıkasam yeterli olur mu?


  9. 17.Mayıs.2015, 13:06
    5
    qqwe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (Cezalı)
    Peki bu sıvılar gelince zekerimi yıkasam yeterli olur mu?


  10. 17.Mayıs.2015, 13:20
    6
    @hmet
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 16.Mayıs.2007
    Üye No: 771
    Mesaj Sayısı: 7,758
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10
    Bulunduğu yer: gölbaşı

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    bu sıvılar idrar hükmündedir.
    Zeker ve bulaştığı yeri yıka yeter.


  11. 17.Mayıs.2015, 13:20
    6
    Üye
    bu sıvılar idrar hükmündedir.
    Zeker ve bulaştığı yeri yıka yeter.


  12. 17.Mayıs.2015, 19:09
    7
    qqwe55
    (Cezalı)

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Mayıs.2015
    Üye No: 106049
    Mesaj Sayısı: 50
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    @hmet Nickli Üyeden Alıntı
    bu sıvılar idrar hükmündedir.
    Zeker ve bulaştığı yeri yıka yeter.
    Teşekkürler.▶:-)

    Yıkayamadığım zaman ne yapmalıyım?


  13. 17.Mayıs.2015, 19:09
    7
    qqwe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (Cezalı)
    @hmet Nickli Üyeden Alıntı
    bu sıvılar idrar hükmündedir.
    Zeker ve bulaştığı yeri yıka yeter.
    Teşekkürler.▶:-)

    Yıkayamadığım zaman ne yapmalıyım?


  14. 17.Mayıs.2015, 22:13
    8
    @hmet
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 16.Mayıs.2007
    Üye No: 771
    Mesaj Sayısı: 7,758
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10
    Bulunduğu yer: gölbaşı

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    bu ne biçim soru Allah aşkına
    ne dememizi bekliyorsun?


  15. 17.Mayıs.2015, 22:13
    8
    Üye
    bu ne biçim soru Allah aşkına
    ne dememizi bekliyorsun?


  16. 18.Mayıs.2015, 11:46
    9
    qqwe55
    (Cezalı)

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Mayıs.2015
    Üye No: 106049
    Mesaj Sayısı: 50
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    Okulda iken falan yikayamamiyorum o yüzden.
    Edit:Tabletten yazıyorum yazım hatası olabilir.


  17. 18.Mayıs.2015, 11:46
    9
    qqwe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (Cezalı)
    Okulda iken falan yikayamamiyorum o yüzden.
    Edit:Tabletten yazıyorum yazım hatası olabilir.


  18. 20.Eylül.2015, 11:48
    10
    Misafir

    Cevap: Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor lütfen yardım edin.

    Idrarimdan sonra yapiskan bir sivi geliyor meni midir nedir her idrardab sonra gusül mu almam gerekir


  19. 20.Eylül.2015, 11:48
    10
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    Idrarimdan sonra yapiskan bir sivi geliyor meni midir nedir her idrardab sonra gusül mu almam gerekir





+ Yorum Gönder