Konusunu Oylayın.: Kücük abdest sonrası meni

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 3 kişi
Kücük abdest sonrası meni
  1. 28.Mayıs.2014, 16:08
    1
    niketiempo
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Temmuz.2012
    Üye No: 97162
    Mesaj Sayısı: 80
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Kücük abdest sonrası meni






    Kücük abdest sonrası meni Mumsema Selamlar .Ben küçük abdestimi ayakta yaparken zorlayarak yaptım
    durmadan meni geldi hemde çok geldi güsul abdestimi almam gerek namaz abdestimi .şehvetsiz geldi .Mesela şehvetli geldi ne yapmam lazım bu kez ? Allah razı olsun


  2. 28.Mayıs.2014, 16:08
    1
    niketiempo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli



    Selamlar .Ben küçük abdestimi ayakta yaparken zorlayarak yaptım
    durmadan meni geldi hemde çok geldi güsul abdestimi almam gerek namaz abdestimi .şehvetsiz geldi .Mesela şehvetli geldi ne yapmam lazım bu kez ? Allah razı olsun


    Benzer Konular

    - Küçük abdest sonrası gelen sıvılar mezi,vedi veya meni şehvetsiz geldi zaman boy abdesti bozulur mu?

    - Küçük abdest sonrası gelen sıvı

    - Sürekli küçük abdest sonrası yapışkan sıvı

    - Hergün büyük abdest sonrası gelen meni

    - İdrar sonrası bazen meni akıyor. bu hallerde abdest hükmü nedir?

  3. 28.Mayıs.2014, 17:12
    2
    Ramadan
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 24.Ağustos.2009
    Üye No: 51064
    Mesaj Sayısı: 1,163
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 12
    Yaş: 32

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni




    gerçekten meni ise ve hanefi ise gusül gerekir.


  4. 28.Mayıs.2014, 17:12
    2
    Devamlı Üye



    gerçekten meni ise ve hanefi ise gusül gerekir.


  5. 01.Haziran.2014, 23:09
    3
    niketiempo
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Temmuz.2012
    Üye No: 97162
    Mesaj Sayısı: 80
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    Ama küçük abdestimi zorlayına çıkıyor almam gerekirmi ?

    ayrıca benim ellerimde hep böyle kir var ne yapsam çıkmıyor güsul abdesti alsam geçerli olurmu ?


  6. 01.Haziran.2014, 23:09
    3
    niketiempo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Ama küçük abdestimi zorlayına çıkıyor almam gerekirmi ?

    ayrıca benim ellerimde hep böyle kir var ne yapsam çıkmıyor güsul abdesti alsam geçerli olurmu ?


  7. 01.Haziran.2014, 23:11
    4
    mum
    Administrator

    Profili:
    mum
    Üyelik Tarihi: 20.Ocak.2007
    Üye No: 2
    Mesaj Sayısı: 6,094
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    Hayır gusül gerekmez.

    elde görünen kir de gusle engel değildir.


  8. 01.Haziran.2014, 23:11
    4
    mum
    Administrator
    Hayır gusül gerekmez.

    elde görünen kir de gusle engel değildir.


  9. 01.Haziran.2014, 23:13
    5
    niketiempo
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Temmuz.2012
    Üye No: 97162
    Mesaj Sayısı: 80
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    Ama elim hep siyah deriye işlenmiş gibisinden sorun olmaz dimi ?


  10. 01.Haziran.2014, 23:13
    5
    niketiempo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Ama elim hep siyah deriye işlenmiş gibisinden sorun olmaz dimi ?


  11. 01.Haziran.2014, 23:19
    6
    mum
    Administrator

    Profili:
    mum
    Üyelik Tarihi: 20.Ocak.2007
    Üye No: 2
    Mesaj Sayısı: 6,094
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni




  12. 01.Haziran.2014, 23:19
    6
    mum
    Administrator



  13. 01.Haziran.2014, 23:26
    7
    niketiempo
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Temmuz.2012
    Üye No: 97162
    Mesaj Sayısı: 80
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    Evet vesveseli birisiyim malesef ama rahatlamam için bir cevap alabilirmiyim ?


  14. 01.Haziran.2014, 23:26
    7
    niketiempo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Evet vesveseli birisiyim malesef ama rahatlamam için bir cevap alabilirmiyim ?


  15. 01.Haziran.2014, 23:31
    8
    mum
    Administrator

    Profili:
    mum
    Üyelik Tarihi: 20.Ocak.2007
    Üye No: 2
    Mesaj Sayısı: 6,094
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    Alıntı
    Evet vesveseli birisiyim malesef ama rahatlamam için bir cevap alabilirmiyim ?
    Alıntı
    Hayır gusül gerekmez.

    elde görünen kir de gusle engel değildir.
    --------------------------------------------

    İstersen 100 defa tekrar yazayım


  16. 01.Haziran.2014, 23:31
    8
    mum
    Administrator
    Alıntı
    Evet vesveseli birisiyim malesef ama rahatlamam için bir cevap alabilirmiyim ?
    Alıntı
    Hayır gusül gerekmez.

    elde görünen kir de gusle engel değildir.
    --------------------------------------------

    İstersen 100 defa tekrar yazayım


  17. 02.Haziran.2014, 01:04
    9
    musab
    Hadis Öğrencisi

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Mayıs.2011
    Üye No: 87643
    Mesaj Sayısı: 5,250
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 53
    Bulunduğu yer: "İslam Düşüncesinde Sünnet" okuyorum

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    mum Nickli Üyeden Alıntı

    Hangi ifade sizi yansıtıyor


  18. 02.Haziran.2014, 01:04
    9
    Hadis Öğrencisi
    mum Nickli Üyeden Alıntı

    Hangi ifade sizi yansıtıyor


  19. 02.Haziran.2014, 14:51
    10
    niketiempo
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Temmuz.2012
    Üye No: 97162
    Mesaj Sayısı: 80
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Kücük abdest sonrası meni

    Üzgün en sondaki


  20. 02.Haziran.2014, 14:51
    10
    niketiempo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Üzgün en sondaki





+ Yorum Gönder