Konusunu Oylayın.: Mastürbasyon ile ilgili sorular

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 4 kişi
Mastürbasyon ile ilgili sorular
  1. 01.Mayıs.2014, 17:07
    1
    moguz5401
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 23.Nisan.2014
    Üye No: 103507
    Mesaj Sayısı: 23
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Mastürbasyon ile ilgili sorular






    Mastürbasyon ile ilgili sorular Mumsema arkadaşlar bir ara masturbasyonu fazla yaptığımdan unutkan,utangaç,dalgın biri oldum masturbasyonu bırakırsam bunlar düzelirmi ? birde ben öyle cinsellikle çok alakası olmayan herhangi bir filmde çıplak değilde güzel kıyafeti olan kadınlara bakarsam şehvetim harekete geçiyor nafile oruç tutarsam bunuda yenebilirmiyim ?


  2. 01.Mayıs.2014, 17:07
    1
    moguz5401 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye



    arkadaşlar bir ara masturbasyonu fazla yaptığımdan unutkan,utangaç,dalgın biri oldum masturbasyonu bırakırsam bunlar düzelirmi ? birde ben öyle cinsellikle çok alakası olmayan herhangi bir filmde çıplak değilde güzel kıyafeti olan kadınlara bakarsam şehvetim harekete geçiyor nafile oruç tutarsam bunuda yenebilirmiyim ?


    Benzer Konular

    - Hac ile ilgili sorular

    - Necaset ile ilgili Ve İmam ile birlike selam ile ilgili Sorular

    - Hz. Hızır ile ilgili sorular

    - Sorular ! Hac ile ilgili

  3. 01.Mayıs.2014, 20:11
    2
    mrtknt
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 27.Nisan.2014
    Üye No: 103536
    Mesaj Sayısı: 22
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili




    Kardes bu isleri bırakmak en iyisi ,,sigara gibi bırakması zordur ama başardıgın an kafan rahat edecek bırakmak için namaz kıl Kuran oku vb dini yaşa oruç tutmak ta guzel bir olaydır boyle seyleri yenmek icin


  4. 01.Mayıs.2014, 20:11
    2
    Üye



    Kardes bu isleri bırakmak en iyisi ,,sigara gibi bırakması zordur ama başardıgın an kafan rahat edecek bırakmak için namaz kıl Kuran oku vb dini yaşa oruç tutmak ta guzel bir olaydır boyle seyleri yenmek icin


  5. 01.Mayıs.2014, 22:28
    3
    moguz5401
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 23.Nisan.2014
    Üye No: 103507
    Mesaj Sayısı: 23
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Yardımınız için teşekkürler zaten bırakmaya çalışıyorum peki mastürbasyonun bende açtığı utangaçlık gibi duyguları braıkırsam yenebilirmiyim ?


  6. 01.Mayıs.2014, 22:28
    3
    moguz5401 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Yardımınız için teşekkürler zaten bırakmaya çalışıyorum peki mastürbasyonun bende açtığı utangaçlık gibi duyguları braıkırsam yenebilirmiyim ?


  7. 01.Mayıs.2014, 22:45
    4
    sstrn
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 28.Temmuz.2012
    Üye No: 97156
    Mesaj Sayısı: 527
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 6
    Bulunduğu yer: imtihan dünyası

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Kardeş, bu yazdıklarıma güven eğer o pis işi bırakırsan dünyaya bakışın değişecek kadar dinç,uyanık,kendine güvenen biri olursun.(inşaALLAH)


  8. 01.Mayıs.2014, 22:45
    4
    Devamlı Üye
    Kardeş, bu yazdıklarıma güven eğer o pis işi bırakırsan dünyaya bakışın değişecek kadar dinç,uyanık,kendine güvenen biri olursun.(inşaALLAH)


  9. 01.Mayıs.2014, 23:43
    5
    mrtknt
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 27.Nisan.2014
    Üye No: 103536
    Mesaj Sayısı: 22
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Sstrnye katılıyorum huzura ereceksin bu isleri bırakırsan tamamen


  10. 01.Mayıs.2014, 23:43
    5
    Üye
    Sstrnye katılıyorum huzura ereceksin bu isleri bırakırsan tamamen


  11. 02.Mayıs.2014, 20:18
    6
    moguz5401
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 23.Nisan.2014
    Üye No: 103507
    Mesaj Sayısı: 23
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Bu arada son bir şey daha var benim travmatik masturbasyon sendromum var yani yatağa sürtünerek yapabiliyorum elle değil bu haldeyken bırakabilirmiyim bu illeti ?


  12. 02.Mayıs.2014, 20:18
    6
    moguz5401 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Bu arada son bir şey daha var benim travmatik masturbasyon sendromum var yani yatağa sürtünerek yapabiliyorum elle değil bu haldeyken bırakabilirmiyim bu illeti ?


  13. 02.Mayıs.2014, 21:22
    7
    Şii
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 30.Nisan.2014
    Üye No: 103566
    Mesaj Sayısı: 160
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Nefsi yenmek özgüveni bariz bir şekilde yükseltiyor. Mesela düzenli namaz kıldığın zaman daha huzurlu olursun, gereksiz şüphecilikten kurtulursun ve inançlarının gereğini yaptığın için özsaygını hem korur hem geliştirirsin. Masturbasyonu bırakırsan o olumsuz utangaçlıktan da kurtulursun eminim. Cehennemle ilgili ayetlerin hepsini oku sakin bir kafayla bıraktırır sana.


  14. 02.Mayıs.2014, 21:22
    7
    Şii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Nefsi yenmek özgüveni bariz bir şekilde yükseltiyor. Mesela düzenli namaz kıldığın zaman daha huzurlu olursun, gereksiz şüphecilikten kurtulursun ve inançlarının gereğini yaptığın için özsaygını hem korur hem geliştirirsin. Masturbasyonu bırakırsan o olumsuz utangaçlıktan da kurtulursun eminim. Cehennemle ilgili ayetlerin hepsini oku sakin bir kafayla bıraktırır sana.


  15. 02.Mayıs.2014, 21:37
    8
    moguz5401
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 23.Nisan.2014
    Üye No: 103507
    Mesaj Sayısı: 23
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Hocam gerçekten teşekkürler ama tek sorun benim travmatik masturbasyon sendromum var ancak sürtünerek boşalabiliyorum bu durumda bırakabilirmiyim ?


  16. 02.Mayıs.2014, 21:37
    8
    moguz5401 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Hocam gerçekten teşekkürler ama tek sorun benim travmatik masturbasyon sendromum var ancak sürtünerek boşalabiliyorum bu durumda bırakabilirmiyim ?


  17. 02.Mayıs.2014, 21:49
    9
    Şii
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 30.Nisan.2014
    Üye No: 103566
    Mesaj Sayısı: 160
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Kardeşim eğer inancınız kuvvetliyse, dini bir siteye girip çözüm aradığınıza göre öyle tahmin ediyorum, cehennem ayetlerini okumak kadar insana tesir eden bir şey görmedim ben. Bu konuda internette hazırlanmış siteler var. Video falan da izleyebilrsiniz. Bunlar bırakılmaycak şeyler değil.

    Hz. Ali: "İman dört direk üstünde durur: Sabır, yakıyn, adalet, cihâd. Sabır dört kısımdır: Özlem, korku, çekinmek, tetikte durmak. Cenneti özleyen dileklerden vazgeçer. Cehennemden korkan haramlardan çekinir. Dünyada çekinen kişi, dünyâ musîbetlerini hiçe sayar. Ölüme karşı tetik duransa hayırlı işlere koşar."

    Haramlardan çekinmenin tek yolu cehennem korkusudur.


  18. 02.Mayıs.2014, 21:49
    9
    Şii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Kardeşim eğer inancınız kuvvetliyse, dini bir siteye girip çözüm aradığınıza göre öyle tahmin ediyorum, cehennem ayetlerini okumak kadar insana tesir eden bir şey görmedim ben. Bu konuda internette hazırlanmış siteler var. Video falan da izleyebilrsiniz. Bunlar bırakılmaycak şeyler değil.

    Hz. Ali: "İman dört direk üstünde durur: Sabır, yakıyn, adalet, cihâd. Sabır dört kısımdır: Özlem, korku, çekinmek, tetikte durmak. Cenneti özleyen dileklerden vazgeçer. Cehennemden korkan haramlardan çekinir. Dünyada çekinen kişi, dünyâ musîbetlerini hiçe sayar. Ölüme karşı tetik duransa hayırlı işlere koşar."

    Haramlardan çekinmenin tek yolu cehennem korkusudur.


  19. 02.Mayıs.2014, 21:55
    10
    moguz5401
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 23.Nisan.2014
    Üye No: 103507
    Mesaj Sayısı: 23
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Çok teşekkürler hocam birde nafile oruç nefsi dizginleyebilirmi ?


  20. 02.Mayıs.2014, 21:55
    10
    moguz5401 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Çok teşekkürler hocam birde nafile oruç nefsi dizginleyebilirmi ?


  21. 02.Mayıs.2014, 22:20
    11
    Şii
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 30.Nisan.2014
    Üye No: 103566
    Mesaj Sayısı: 160
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Hz. Muhammed(s.a.a)'in evlenmeye güç yetiremeyen bekarlara tavsiyesi(şehvani günahlardan korunmak için) oruçtur.


  22. 02.Mayıs.2014, 22:20
    11
    Şii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli
    Hz. Muhammed(s.a.a)'in evlenmeye güç yetiremeyen bekarlara tavsiyesi(şehvani günahlardan korunmak için) oruçtur.


  23. 02.Mayıs.2014, 22:22
    12
    moguz5401
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 23.Nisan.2014
    Üye No: 103507
    Mesaj Sayısı: 23
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1

    Cevap: Mastürbasyon ile ilgili

    Çok teşekkürler hocam son olarka iş en çok sperm kesesi dolup istek artınca zorlaşıyor bunun için ne yapabilirim ?


  24. 02.Mayıs.2014, 22:22
    12
    moguz5401 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Çok teşekkürler hocam son olarka iş en çok sperm kesesi dolup istek artınca zorlaşıyor bunun için ne yapabilirim ?





+ Yorum Gönder
Git 12 Son