Konusunu Oylayın.: Güsül ve akan sıvı mezi

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 2 kişi
Güsül ve akan sıvı mezi
  1. 24.Ekim.2012, 00:40
    1
    b@tu
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ağustos.2012
    Üye No: 97389
    Mesaj Sayısı: 60
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    Yaş: 20

    Güsül ve akan sıvı mezi






    Güsül ve akan sıvı mezi Mumsema Selamun Aleyküm Arkadaşlar şimdiden hayırlı Arifeler

    yarın Arife biliyorsunuz ve bugün gusül abdestimi aldım aksam üstü ...
    Filmde sansürlü bir o yönden sahne vardı bende kız arkadasımın fotolarna bakıyordum ve bir sıvı cıktı yapıskanlı bu mezimi ?
    Gusülüme etkisi varmı Biri yardım edebilirmi

    yanı kısacası izlerken , bakarken , hayal ederken akan sıvı mezimi gusülü etkilermi kopyalayıp yapıstırmayın lütfennnnn (:


  2. 24.Ekim.2012, 00:40
    1
    Emekli



    Selamun Aleyküm Arkadaşlar şimdiden hayırlı Arifeler

    yarın Arife biliyorsunuz ve bugün gusül abdestimi aldım aksam üstü ...
    Filmde sansürlü bir o yönden sahne vardı bende kız arkadasımın fotolarna bakıyordum ve bir sıvı cıktı yapıskanlı bu mezimi ?
    Gusülüme etkisi varmı Biri yardım edebilirmi

    yanı kısacası izlerken , bakarken , hayal ederken akan sıvı mezimi gusülü etkilermi kopyalayıp yapıstırmayın lütfennnnn (:


    Benzer Konular

    - Kanalın içindeki sıvı güsül gerektirir mi

    - Banyodan çıktıktan sonra akan sıvı

    - Yatarken önümden akan sıvı akıyor ve bende boy abadesti alıyorum başka ne yapmalıyım?

    - Meni kokan fakat mezi olduğunu düşündüğüm sıvı meni mi mezi mi?

    - Kendiliğnden gelen beyaz akıntı dediğimiz sıvı mezi midir? mezi de koku oluşurmu?

  3. 24.Ekim.2012, 00:47
    2
    melle
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Mayıs.2008
    Üye No: 20559
    Mesaj Sayısı: 2,084
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 21

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi




    Bu emridir. Gusul gerekmez.
    Kız arkadaş kavramı yanlış.
    Karşı cinsten arkadaş olunmaz.
    Başkasının namusuna el atarsak birileri de namusumuza bakar.
    Bu hadisdir


  4. 24.Ekim.2012, 00:47
    2
    Devamlı Üye



    Bu emridir. Gusul gerekmez.
    Kız arkadaş kavramı yanlış.
    Karşı cinsten arkadaş olunmaz.
    Başkasının namusuna el atarsak birileri de namusumuza bakar.
    Bu hadisdir


  5. 24.Ekim.2012, 00:54
    3
    b@tu
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ağustos.2012
    Üye No: 97389
    Mesaj Sayısı: 60
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    Yaş: 20

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    Affedersiniz daha açık anlatırmısınız . ?


  6. 24.Ekim.2012, 00:54
    3
    Emekli
    Affedersiniz daha açık anlatırmısınız . ?


  7. 24.Ekim.2012, 00:57
    4
    melle
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Mayıs.2008
    Üye No: 20559
    Mesaj Sayısı: 2,084
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 21

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    Mezi dir yazacaktım
    Yanlışlık olmuş


  8. 24.Ekim.2012, 00:57
    4
    Devamlı Üye
    Mezi dir yazacaktım
    Yanlışlık olmuş


  9. 24.Ekim.2012, 00:59
    5
    b@tu
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ağustos.2012
    Üye No: 97389
    Mesaj Sayısı: 60
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    Yaş: 20

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    Yani işin kısacası o ayıp sahneleri izlemek hayal etmek ve buna benzer şeyler mezi gusüle etki etmez öyle mi ?


  10. 24.Ekim.2012, 00:59
    5
    Emekli
    Yani işin kısacası o ayıp sahneleri izlemek hayal etmek ve buna benzer şeyler mezi gusüle etki etmez öyle mi ?


  11. 24.Ekim.2012, 01:07
    6
    b@tu
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ağustos.2012
    Üye No: 97389
    Mesaj Sayısı: 60
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    Yaş: 20

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    kardeş cevaplarsan bunuda Rahatlıkla uyuyacağım ?


  12. 24.Ekim.2012, 01:07
    6
    Emekli
    kardeş cevaplarsan bunuda Rahatlıkla uyuyacağım ?


  13. 24.Ekim.2012, 18:16
    7
    mümkin
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 15.Ekim.2012
    Üye No: 98149
    Mesaj Sayısı: 17
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1
    Bulunduğu yer: Ankara

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    Muhammed İbnu Hanefiye anlatıyor: “Hz Ali RA dedi ki: “Ben mezisi akan bir kimseydim Bunun hükmü hususunda -kızı hanımım olması sebebiyle- Resulullah AS’a soramamıştım Mikdâd İbnu’l-Esved RA’a söyledim, o sordu Şu cevabı almıştık:
    “(Mezisi gelen kimse) zekerini yıkar ve abdest alır”

    Gusül gerektirmez kardeşim abdest alman kafidir. Ama bu hususta biraz dikkatli ol ve karşılaştığın zamanlardan emredildiği gibi şeytandan Allah'a sığın. nefis 70 şeytan gücündedir seni zorlayacaktır.


  14. 24.Ekim.2012, 18:16
    7
    mümkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Muhammed İbnu Hanefiye anlatıyor: “Hz Ali RA dedi ki: “Ben mezisi akan bir kimseydim Bunun hükmü hususunda -kızı hanımım olması sebebiyle- Resulullah AS’a soramamıştım Mikdâd İbnu’l-Esved RA’a söyledim, o sordu Şu cevabı almıştık:
    “(Mezisi gelen kimse) zekerini yıkar ve abdest alır”

    Gusül gerektirmez kardeşim abdest alman kafidir. Ama bu hususta biraz dikkatli ol ve karşılaştığın zamanlardan emredildiği gibi şeytandan Allah'a sığın. nefis 70 şeytan gücündedir seni zorlayacaktır.


  15. 24.Ekim.2012, 19:10
    8
    yandı_yurek
    Emekli

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 09.Eylül.2012
    Üye No: 97789
    Mesaj Sayısı: 482
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 0
    Yaş: 22
    Bulunduğu yer: Ankara

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    ya birşey sorcam bugün arkadaşlarla evde toplandık omegla da takıldık kız sohbet sitesi kameralı ya arife günü şimdide içime bi sıkıntı çöktü cok değil tövbe etsem birdaha yapmasam Allahım Affeder mi ?


  16. 24.Ekim.2012, 19:10
    8
    ya birşey sorcam bugün arkadaşlarla evde toplandık omegla da takıldık kız sohbet sitesi kameralı ya arife günü şimdide içime bi sıkıntı çöktü cok değil tövbe etsem birdaha yapmasam Allahım Affeder mi ?


  17. 24.Ekim.2012, 19:15
    9
    Kırlangıç.
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 12.Temmuz.2012
    Üye No: 96892
    Mesaj Sayısı: 584
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 6
    Yaş: 20
    Bulunduğu yer: Mümine zindan, kafire cennet.

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    Baştan kız arkadaş kavramı hatalı melle kardeşin dediği gibi. Resimlerine bakarken böyleyseniz yanında ne hallere geliyorsunuz belli değil. Zina illa cinsel birliktelik değil. El ele tutuşmak da küçük zina, bakmak da öyle.


  18. 24.Ekim.2012, 19:15
    9
    Devamlı Üye
    Baştan kız arkadaş kavramı hatalı melle kardeşin dediği gibi. Resimlerine bakarken böyleyseniz yanında ne hallere geliyorsunuz belli değil. Zina illa cinsel birliktelik değil. El ele tutuşmak da küçük zina, bakmak da öyle.


  19. 24.Ekim.2012, 19:17
    10
    mümkin
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 15.Ekim.2012
    Üye No: 98149
    Mesaj Sayısı: 17
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1
    Bulunduğu yer: Ankara

    Cevap: Güsül ve akan sıvı mezi

    Kale Rasulüllah (s.a.v.): Ettaibu Minezzembike Mella zembeleh.


  20. 24.Ekim.2012, 19:17
    10
    mümkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Kale Rasulüllah (s.a.v.): Ettaibu Minezzembike Mella zembeleh.





+ Yorum Gönder