Konusunu Oylayın.: 6 köşeli yıldız işareti

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi
6 köşeli yıldız işareti
  1. 21.Ocak.2012, 16:16
    1
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    6 köşeli yıldız işareti






    6 köşeli yıldız işareti Mumsema Arkadaşlar bu 6 köşeli yıldız işreti bulunan oyunları oynamak günah mıdır?İç içe geçmiş 2 üçgene benziiyor, isteyene link atarım


  2. 21.Ocak.2012, 16:16
    1
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye



    Arkadaşlar bu 6 köşeli yıldız işreti bulunan oyunları oynamak günah mıdır?İç içe geçmiş 2 üçgene benziiyor, isteyene link atarım


    Benzer Konular

    - İki parmak işareti nedir?

    - Hristiyanlarda haç işareti

    - Oyunlarda hac işareti.

    - Ed işareti nasıl yapılır

    - Oyunlarda ki haç işareti.

  3. 21.Ocak.2012, 23:51
    2
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti




    Arkadaşlar lütfen cevap yazın bahsettiğim sembolü bilmiosanız resmini koyucam


  4. 21.Ocak.2012, 23:51
    2
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye



    Arkadaşlar lütfen cevap yazın bahsettiğim sembolü bilmiosanız resmini koyucam


  5. 22.Ocak.2012, 11:39
    3
    bahadır emin
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ekim.2009
    Üye No: 59587
    Mesaj Sayısı: 292
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Bulunduğu yer: istanbul

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    o işaret varsa işin içinde yahudi parmağı vardır. sion yıldızı derler, israil bayrağında da var zaten.


  6. 22.Ocak.2012, 11:39
    3
    Devamlı Üye
    o işaret varsa işin içinde yahudi parmağı vardır. sion yıldızı derler, israil bayrağında da var zaten.


  7. 22.Ocak.2012, 13:08
    4
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    Yani oynama diyorsun?


  8. 22.Ocak.2012, 13:08
    4
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye
    Yani oynama diyorsun?


  9. 22.Ocak.2012, 13:35
    5
    bahadır emin
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ekim.2009
    Üye No: 59587
    Mesaj Sayısı: 292
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Bulunduğu yer: istanbul

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    oynama kitap oku


  10. 22.Ocak.2012, 13:35
    5
    Devamlı Üye
    oynama kitap oku


  11. 22.Ocak.2012, 14:48
    6
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    Teşekkür ederim fakat bu yıldız olduğu için ayrıca boş vakit kaybetmek dışında bi günaha girer miyim?


  12. 22.Ocak.2012, 14:48
    6
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye
    Teşekkür ederim fakat bu yıldız olduğu için ayrıca boş vakit kaybetmek dışında bi günaha girer miyim?


  13. 22.Ocak.2012, 20:15
    7
    bahadır emin
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 11.Ekim.2009
    Üye No: 59587
    Mesaj Sayısı: 292
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Bulunduğu yer: istanbul

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    gayri müslimlerin kutsal saydığı alametlerden uzak durmakta fayda var.


  14. 22.Ocak.2012, 20:15
    7
    Devamlı Üye
    gayri müslimlerin kutsal saydığı alametlerden uzak durmakta fayda var.


  15. 25.Ocak.2012, 12:33
    8
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    Peki oynarsam dinden çıkar mıyım veya çok büyük bir günaha girer miyim?


  16. 25.Ocak.2012, 12:33
    8
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye
    Peki oynarsam dinden çıkar mıyım veya çok büyük bir günaha girer miyim?


  17. 01.Şubat.2012, 18:00
    9
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    Yorumlarınızı bekliyorum.


  18. 01.Şubat.2012, 18:00
    9
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye
    Yorumlarınızı bekliyorum.


  19. 04.Şubat.2012, 13:08
    10
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    Arkadaşlar yorum atan yok mu?


  20. 04.Şubat.2012, 13:08
    10
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye
    Arkadaşlar yorum atan yok mu?


  21. 04.Şubat.2012, 13:51
    11
    تقاضا
    öğrenmeye devam..

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 20.Haziran.2011
    Üye No: 88127
    Mesaj Sayısı: 167
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 2
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    Hangi oyunu oynadığını söylersen daha iyi anlayabiliriz.


  22. 04.Şubat.2012, 13:51
    11
    öğrenmeye devam..
    Hangi oyunu oynadığını söylersen daha iyi anlayabiliriz.


  23. 05.Şubat.2012, 00:17
    12
    Zeor
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 02.Ağustos.2011
    Üye No: 89147
    Mesaj Sayısı: 201
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3
    Yaş: 25

    Cevap: 6 köşeli yıldız işareti

    silkroad online oyunun adı


  24. 05.Şubat.2012, 00:17
    12
    Zeor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamlı Üye
    silkroad online oyunun adı





+ Yorum Gönder