Konusunu Oylayın.: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

5 üzerinden 4.33 | Toplam : 3 kişi
Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi
  1. 16.Mart.2016, 23:52
    1
    Misafir

    Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi






    Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi Mumsema youtube da oyun videosu çekerek, ya da başka videolar yayınlayarak yapılan paylaşımlardan elde edilen gelir ne olur? paylaşımlards sövme vb olmasa, avret yeri vb gozükmese, kumar, içki gibi seyler yapilmasa, paylasılmasa bu sekilde kazanılan parañin durumu nedir??


  2. 16.Mart.2016, 23:52
    1
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir



    youtube da oyun videosu çekerek, ya da başka videolar yayınlayarak yapılan paylaşımlardan elde edilen gelir ne olur? paylaşımlards sövme vb olmasa, avret yeri vb gozükmese, kumar, içki gibi seyler yapilmasa, paylasılmasa bu sekilde kazanılan parañin durumu nedir??


    Benzer Konular

    - YouTube'de Korsan Yazılım Kullanarak Video Üretmek Ve Para Kazanmak

    - Youtube video atarak para kazanmak

    - Youtube'den Para Kazanmak Caiz mi?

    - Youtube para kazanmak ve şu olay sahtekarlık mıdır?

    - Oyun oynayarak youtube video atıp para kazanmak günahmıdır

  3. 17.Mart.2016, 20:00
    2
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi




    Bence günah değildir . Ben bilmiyorum ama tahminimce günah değildir . Allah ' ın (cc) Teâlânın bize yasak ettiği günahlardan kaçınırsak bence olmaz.


  4. 17.Mart.2016, 20:00
    2
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir



    Bence günah değildir . Ben bilmiyorum ama tahminimce günah değildir . Allah ' ın (cc) Teâlânın bize yasak ettiği günahlardan kaçınırsak bence olmaz.


  5. 18.Mart.2016, 00:20
    3
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    youtube da oyun videosu çekerek, ya da başka videolar yayınlayarak yapılan paylaşımlardan elde edilen gelir ne olur? paylaşımlards sövme vb olmasa, avret yeri vb gozükmese, kumar, içki gibi seyler yapilmasa, paylasılmasa bu sekilde kazanılan parañin durumu nedir??


  6. 18.Mart.2016, 00:20
    3
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    youtube da oyun videosu çekerek, ya da başka videolar yayınlayarak yapılan paylaşımlardan elde edilen gelir ne olur? paylaşımlards sövme vb olmasa, avret yeri vb gozükmese, kumar, içki gibi seyler yapilmasa, paylasılmasa bu sekilde kazanılan parañin durumu nedir??


  7. 18.Mart.2016, 10:04
    4
    Şema
    Moderatör

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 20.Mart.2007
    Üye No: 123
    Mesaj Sayısı: 9,332
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 103

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    Paylaşımlar helal ise kazanç da helal olur


  8. 18.Mart.2016, 10:04
    4
    Moderatör
    Paylaşımlar helal ise kazanç da helal olur


  9. 18.Mart.2016, 15:51
    5
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    kanalı açarken ülke kısmında abd yazması gerekiyor. türkiye yazarsa para kazanılmıyormuş. yani türkiye de yaşadığımız halde ülke seçeneğinde abd seçilmeliymiş kanaldan para kazanma için. abd yi seçmek hile sayılır mı?


  10. 18.Mart.2016, 15:51
    5
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    kanalı açarken ülke kısmında abd yazması gerekiyor. türkiye yazarsa para kazanılmıyormuş. yani türkiye de yaşadığımız halde ülke seçeneğinde abd seçilmeliymiş kanaldan para kazanma için. abd yi seçmek hile sayılır mı?


  11. 20.Mart.2016, 02:06
    6
    arifselim
    Yönetici

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 04.Nisan.2007
    Üye No: 211
    Mesaj Sayısı: 23,361
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 10

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    Sanal alemi gerçek hayattan ayrı bir şeymiş gibi tutmamak gerekir. Gerçekte helal olan sanal alemde de haramdır. Eğer karşıdaki insan aldatılıyorsa bu sanal alemde de olsa caiz olmaz.


  12. 20.Mart.2016, 02:06
    6
    Yönetici
    Sanal alemi gerçek hayattan ayrı bir şeymiş gibi tutmamak gerekir. Gerçekte helal olan sanal alemde de haramdır. Eğer karşıdaki insan aldatılıyorsa bu sanal alemde de olsa caiz olmaz.


  13. 20.Mart.2016, 02:50
    7
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    durum yazdığım gibi. bu işin aktif olması iicn abd seçili olmalıymış. yapanlarda böyle yapiyor meecburen çünkü tr üZerinden kazanma kapalıymış?


  14. 20.Mart.2016, 02:50
    7
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    durum yazdığım gibi. bu işin aktif olması iicn abd seçili olmalıymış. yapanlarda böyle yapiyor meecburen çünkü tr üZerinden kazanma kapalıymış?


  15. 20.Mart.2016, 23:14
    8
    klav
    Özel Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 18.Ağustos.2008
    Üye No: 28817
    Mesaj Sayısı: 623
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 7

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    Banka hesap numaranı amerikadan mı veriyorsun= hayır türkiyeden veriyorsun. haliyle senin türkiyeli olduğunu biliyor. bir aldatma söz konusu değil.


  16. 20.Mart.2016, 23:14
    8
    Özel Üye
    Banka hesap numaranı amerikadan mı veriyorsun= hayır türkiyeden veriyorsun. haliyle senin türkiyeli olduğunu biliyor. bir aldatma söz konusu değil.


  17. 21.Mart.2016, 15:40
    9
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    zaten yapanlarda bu isi oyle yapmali tr sıkıntili secmek. neyse bir daha ozetliyorum durumu;

    1- kanalın ulkesi abd secili olacak ben tr de yasiyorum

    2- kanalda avret yeri acik, fragman, ickili vb paylasimlar olmayacak.

    3- reklam ise adsense olacagi icin kisine tur yerlerde dolastiysa oyle reklamlar cikacak diyelim acik secik seylere bakmis oyle reklamlar cikacak. bilet bakmissa ucak vb. bu reklamlardan gelecek kazanc.

    genel olarak ozetledigim gibi. kazanilacak paranin durumu nedir?


  18. 21.Mart.2016, 15:40
    9
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    zaten yapanlarda bu isi oyle yapmali tr sıkıntili secmek. neyse bir daha ozetliyorum durumu;

    1- kanalın ulkesi abd secili olacak ben tr de yasiyorum

    2- kanalda avret yeri acik, fragman, ickili vb paylasimlar olmayacak.

    3- reklam ise adsense olacagi icin kisine tur yerlerde dolastiysa oyle reklamlar cikacak diyelim acik secik seylere bakmis oyle reklamlar cikacak. bilet bakmissa ucak vb. bu reklamlardan gelecek kazanc.

    genel olarak ozetledigim gibi. kazanilacak paranin durumu nedir?


  19. 22.Mart.2016, 01:08
    10
    klav
    Özel Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 18.Ağustos.2008
    Üye No: 28817
    Mesaj Sayısı: 623
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 7

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    Milletin açık seçik arama yaptığından dolayı reklama yansımasından sana neki. Bu onu ilgilendirir. Bende adsense kullanıyorum nasıl işlediğini biliyorum.
    Ülke için yapacağın en iyi şey adsenseye mail yaz ben türkiyede yaşıyorum de eğer kanalını kapatmazlarsa parayı gönül rahatlığıyla harcayabilirsin.


  20. 22.Mart.2016, 01:08
    10
    Özel Üye
    Milletin açık seçik arama yaptığından dolayı reklama yansımasından sana neki. Bu onu ilgilendirir. Bende adsense kullanıyorum nasıl işlediğini biliyorum.
    Ülke için yapacağın en iyi şey adsenseye mail yaz ben türkiyede yaşıyorum de eğer kanalını kapatmazlarsa parayı gönül rahatlığıyla harcayabilirsin.


  21. 22.Mart.2016, 02:32
    11
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    adsense zaten bilmiyo mu ki bizim youtuberlarin tr de yasadigi halde ulke kisminda abd yazdigini?


  22. 22.Mart.2016, 02:32
    11
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    adsense zaten bilmiyo mu ki bizim youtuberlarin tr de yasadigi halde ulke kisminda abd yazdigini?


  23. 23.Mart.2016, 16:01
    12
    Misafir

    Cevap: Youtube kanalı ile para kazanmak helal mi

    evet beyler napayim durum yazdigim gibi nedir paranin durumu? ulke yerinde abd yi secmek hile olur mu


  24. 23.Mart.2016, 16:01
    12
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayıtsız Üye
    Misafir
    evet beyler napayim durum yazdigim gibi nedir paranin durumu? ulke yerinde abd yi secmek hile olur mu





+ Yorum Gönder
Git 12 Son