Konusunu Oylayın.: Kişilik testi:Hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

5 üzerinden 5.00 | Toplam : 3 kişi
Kişilik testi:Hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor
  1. 27.Mayıs.2007, 14:19
    1
    flora
    forumun çiçeği

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Nisan.2007
    Üye No: 269
    Mesaj Sayısı: 309
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 5
    Yaş: 25
    Bulunduğu yer: SaKaRYa

    Kişilik testi:Hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor






    Kişilik testi:Hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor Mumsema Aşağıdaki testi çözdükten sonra puanlarımızı toplayıp hangi çizgi film karakterine yakın olduğumuzu buluyoruz.
    ...
    1) Sevgilinizle ya da eşinizle "mükemmel bir akşam" size aşağıdakilerden hangisini çağrıştırıyor?
    a) Mum ışığında romantik bir yemek (4 puan)
    b) Lunaparka gitmek (2 puan)
    c) Arabayla turlamak (5 puan)
    d) Bir rock konserine gitmek (1 puan)
    e) Sinemaya gitmek (3 puan)

    2) En sevdiginiz müzik türü hangisi?
    a) Rock and Roll (2 puan)
    b) Alternatif (1 puan)
    c) Soft Rock (4 puan)
    d) Klasik (5 puan)
    e) Pop ( 3 puan)

    3) En çok hangi tür filmleri seversiniz?
    a) Komedi ( 2 puan)
    b) Korku (1 puan)
    c) Müzikal (3 puan)
    d) Romantik (4 puan)
    e) Belgesel ( 5 puan)

    4) Aşağıdaki mesleklerden birini seçmeniz gerekseydi hangisi olurdunuz?
    a) Garson (4 puan)
    b) Futbolcu (5 puan)
    c) Öğretmen (3 puan)
    d) Polis (2 puan)
    e) Barmen/Barmaid (1 puan)

    5) Bir saat boş vaktinizi değerlendirmek için hangisi size daha uygun?
    a) Dışarıda çalışmak (5 puan)
    b) Okumak (4 puan)
    c) İnternete girmek (2 puan)
    d) TV izlemek (1 puan)
    e) Uyumak (3 puan)

    6) Aşağıdaki renklerden birini seçiniz.
    a) Sarı (1 puan)
    b) Beyaz (5 puan)
    c) Mavi (3 puan)
    d) Kahverengi (2 puan)
    e) Kırmızı (4 puan)

    7) Şu an önünüzde aşağıdaki yiyeceklerden hangisi olsa dayanamayıp götürürsünüz?
    a) Dondurma (3 puan)
    b) Pizza (2 puan)
    c) Suşi (1 puan)
    d) Makarna (4 puan)
    e) Salata (5 puan)

    8) En sevdiğiniz tatil, bayram ya da özel gün hangisi?
    a) 23 Nisan Çocuk Bayramı (1 puan)
    b) Ramazan Bayramı (3 puan)
    c) Yılbaşı Tatili (2 puan)
    d) Sevgililer Günü (4 puan)
    e) Kurban Bayramı (5 puan)

    9) Şu an aşağıdakilerden hangisinde olmak isterdiniz?
    a) Paris'te (4 puan)
    b) İspanya'da (5 puan)
    c) Las Vegas'ta (1 puan)
    d) Hawaii'de ( 2 puan)
    e) Hollywood'da (3 puan)

    10) Nasıl biriyle vakit geçirmekten hoşlanırsınız?
    a) Akıllı biriyle (5 puan)
    b) Güzel/Yakışıklı biriyle (2 puan)
    c) Bir parti canavarıyla (1 puan)
    d) Komik biriyle (3 puan)
    e) Duygusal biriyle (4 puan)

    Test bitti, şimdi bütün puanlarımızı toplayalım ve hangi çizgi film karakteri olduğumuzu görelim.

    (10-17 puan): TAZ
    Siz vahşi ve çılgın birisiniz. Eğleneyim derken uçuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptığınızın farkındasınız, hayatınızın kontrolünü kaybetmiyorsunuz. İnsanlar olaylara sizin gibi bakmadığında bu sizi durdurmuyor.

    Tavsiye: Bu vahşi karakterinizle kendinizi ve etrafınızdakileri incitebilirsiniz. Dikkatli olun.

    (18-26 puan): BUGS BUNNY
    Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.

    Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.
    (27-34 puan): TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

    (35-42 puan): MICKEY MOUSE
    Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

    Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

    (43-50 puan): SPEEDY GONZALES
    Belirgin özelliğiniz hızlı ve doğru karar verebilmeniz. Her olay için kafanızda bir planınız vardır. Fiziksel ve zihinsel gücünüz çok fazla. Mantıklı, ılımlı ve yapıcı tavırlarınızla çoğu kişinin kendine örnek aldığı birisiniz.



  2. 27.Mayıs.2007, 14:19
    1
    forumun çiçeği



    Aşağıdaki testi çözdükten sonra puanlarımızı toplayıp hangi çizgi film karakterine yakın olduğumuzu buluyoruz.
    ...
    1) Sevgilinizle ya da eşinizle "mükemmel bir akşam" size aşağıdakilerden hangisini çağrıştırıyor?
    a) Mum ışığında romantik bir yemek (4 puan)
    b) Lunaparka gitmek (2 puan)
    c) Arabayla turlamak (5 puan)
    d) Bir rock konserine gitmek (1 puan)
    e) Sinemaya gitmek (3 puan)

    2) En sevdiginiz müzik türü hangisi?
    a) Rock and Roll (2 puan)
    b) Alternatif (1 puan)
    c) Soft Rock (4 puan)
    d) Klasik (5 puan)
    e) Pop ( 3 puan)

    3) En çok hangi tür filmleri seversiniz?
    a) Komedi ( 2 puan)
    b) Korku (1 puan)
    c) Müzikal (3 puan)
    d) Romantik (4 puan)
    e) Belgesel ( 5 puan)

    4) Aşağıdaki mesleklerden birini seçmeniz gerekseydi hangisi olurdunuz?
    a) Garson (4 puan)
    b) Futbolcu (5 puan)
    c) Öğretmen (3 puan)
    d) Polis (2 puan)
    e) Barmen/Barmaid (1 puan)

    5) Bir saat boş vaktinizi değerlendirmek için hangisi size daha uygun?
    a) Dışarıda çalışmak (5 puan)
    b) Okumak (4 puan)
    c) İnternete girmek (2 puan)
    d) TV izlemek (1 puan)
    e) Uyumak (3 puan)

    6) Aşağıdaki renklerden birini seçiniz.
    a) Sarı (1 puan)
    b) Beyaz (5 puan)
    c) Mavi (3 puan)
    d) Kahverengi (2 puan)
    e) Kırmızı (4 puan)

    7) Şu an önünüzde aşağıdaki yiyeceklerden hangisi olsa dayanamayıp götürürsünüz?
    a) Dondurma (3 puan)
    b) Pizza (2 puan)
    c) Suşi (1 puan)
    d) Makarna (4 puan)
    e) Salata (5 puan)

    8) En sevdiğiniz tatil, bayram ya da özel gün hangisi?
    a) 23 Nisan Çocuk Bayramı (1 puan)
    b) Ramazan Bayramı (3 puan)
    c) Yılbaşı Tatili (2 puan)
    d) Sevgililer Günü (4 puan)
    e) Kurban Bayramı (5 puan)

    9) Şu an aşağıdakilerden hangisinde olmak isterdiniz?
    a) Paris'te (4 puan)
    b) İspanya'da (5 puan)
    c) Las Vegas'ta (1 puan)
    d) Hawaii'de ( 2 puan)
    e) Hollywood'da (3 puan)

    10) Nasıl biriyle vakit geçirmekten hoşlanırsınız?
    a) Akıllı biriyle (5 puan)
    b) Güzel/Yakışıklı biriyle (2 puan)
    c) Bir parti canavarıyla (1 puan)
    d) Komik biriyle (3 puan)
    e) Duygusal biriyle (4 puan)

    Test bitti, şimdi bütün puanlarımızı toplayalım ve hangi çizgi film karakteri olduğumuzu görelim.

    (10-17 puan): TAZ
    Siz vahşi ve çılgın birisiniz. Eğleneyim derken uçuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptığınızın farkındasınız, hayatınızın kontrolünü kaybetmiyorsunuz. İnsanlar olaylara sizin gibi bakmadığında bu sizi durdurmuyor.

    Tavsiye: Bu vahşi karakterinizle kendinizi ve etrafınızdakileri incitebilirsiniz. Dikkatli olun.

    (18-26 puan): BUGS BUNNY
    Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.

    Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.
    (27-34 puan): TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

    (35-42 puan): MICKEY MOUSE
    Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

    Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

    (43-50 puan): SPEEDY GONZALES
    Belirgin özelliğiniz hızlı ve doğru karar verebilmeniz. Her olay için kafanızda bir planınız vardır. Fiziksel ve zihinsel gücünüz çok fazla. Mantıklı, ılımlı ve yapıcı tavırlarınızla çoğu kişinin kendine örnek aldığı birisiniz.



    Benzer Konular

    - Hz ali çizgi film

    - Kişilik testi kendinizi daha iyi tanıyın

    - Kişilik Testi

    - Hangi çizgi film kahramanısınız

    - Kişilik Testi?Çok ama çok şaşıracaksınız.

  3. 27.Mayıs.2007, 14:24
    2
    flora
    forumun çiçeği

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Nisan.2007
    Üye No: 269
    Mesaj Sayısı: 309
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 5
    Yaş: 25
    Bulunduğu yer: SaKaRYa

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor




    (27-34 puan): TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

    bu çıktı.benimde sewdiğm karakter.yazılanlarda tuttu


  4. 27.Mayıs.2007, 14:24
    2
    forumun çiçeği



    (27-34 puan): TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

    bu çıktı.benimde sewdiğm karakter.yazılanlarda tuttu


  5. 27.Mayıs.2007, 17:10
    3
    elif07
    Kıdemli Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 24.Mart.2007
    Üye No: 139
    Mesaj Sayısı: 993
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 13
    Yaş: 28
    Bulunduğu yer: Antalya

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    1.a
    2.d
    3.a
    4.c
    5.c
    6.b
    7.b
    8.b
    9.a
    10.d
    =33 puan

    (27-34 puan): TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.



  6. 27.Mayıs.2007, 17:10
    3
    Kıdemli Üye
    1.a
    2.d
    3.a
    4.c
    5.c
    6.b
    7.b
    8.b
    9.a
    10.d
    =33 puan

    (27-34 puan): TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.



  7. 27.Mayıs.2007, 20:13
    4
    ayfer hewal
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Mayıs.2007
    Üye No: 466
    Mesaj Sayısı: 44
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 2
    Yaş: 29
    Bulunduğu yer: İSTANBUL

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    ben fare miyim yani iii... 35 şimdi ben bu özellikleimi taşıyorum vay be ken dimi sevdim şimdi...


  8. 27.Mayıs.2007, 20:13
    4
    Devamlı Üye
    ben fare miyim yani iii... 35 şimdi ben bu özellikleimi taşıyorum vay be ken dimi sevdim şimdi...


  9. 27.Mayıs.2007, 23:45
    5
    İnşirah
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 12.Mart.2007
    Üye No: 86
    Mesaj Sayısı: 3,319
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 40

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    ben neymişim


  10. 27.Mayıs.2007, 23:45
    5
    Devamlı Üye
    TWEETY
    Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

    ben neymişim


  11. 27.Mayıs.2007, 23:48
    6
    flora
    forumun çiçeği

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Nisan.2007
    Üye No: 269
    Mesaj Sayısı: 309
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 5
    Yaş: 25
    Bulunduğu yer: SaKaRYa

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    sen neymişsin be şem'a AAAAAA:D


  12. 27.Mayıs.2007, 23:48
    6
    forumun çiçeği
    sen neymişsin be şem'a AAAAAA:D


  13. 28.Mayıs.2007, 00:17
    7
    seyit
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 19.Mart.2007
    Üye No: 114
    Mesaj Sayısı: 680
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 9
    Yaş: 49

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    bende fare oldum ya mick mause


  14. 28.Mayıs.2007, 00:17
    7
    Devamlı Üye
    bende fare oldum ya mick mause


  15. 28.Mayıs.2007, 01:12
    8
    LeoparGS
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 15.Şubat.2007
    Üye No: 26
    Mesaj Sayısı: 2,646
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 33
    Bulunduğu yer: İstanbul

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    flora Nickli Üyeden Alıntı
    (35-42 puan): MICKEY MOUSE
    Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

    Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.
    Banada bu çıktı
    teşekkürler flora


  16. 28.Mayıs.2007, 01:12
    8
    Devamlı Üye
    flora Nickli Üyeden Alıntı
    (35-42 puan): MICKEY MOUSE
    Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

    Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.
    Banada bu çıktı
    teşekkürler flora


  17. 28.Mayıs.2007, 21:05
    9
    conkbayiri
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 20.Mayıs.2007
    Üye No: 787
    Mesaj Sayısı: 10
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 2
    Yaş: 34
    Bulunduğu yer: Kutahya

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    tşk arkadaım şarap konusu gecersek diger hususlar bana uygun :D


    (35-42 puan): MICKEY MOUSE
    Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.


  18. 28.Mayıs.2007, 21:05
    9
    tşk arkadaım şarap konusu gecersek diger hususlar bana uygun :D


    (35-42 puan): MICKEY MOUSE
    Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.


  19. 08.Haziran.2007, 23:04
    10
    ebra
    Devamlı Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 03.Haziran.2007
    Üye No: 913
    Mesaj Sayısı: 135
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 3

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    (27 34) puan Yani TWEETY çıktı hepsi olmasada tutuyor


  20. 08.Haziran.2007, 23:04
    10
    Devamlı Üye
    (27 34) puan Yani TWEETY çıktı hepsi olmasada tutuyor


  21. 08.Haziran.2007, 23:06
    11
    flora
    forumun çiçeği

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 13.Nisan.2007
    Üye No: 269
    Mesaj Sayısı: 309
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 5
    Yaş: 25
    Bulunduğu yer: SaKaRYa

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    yaptığın için saol kardeşim.ayrıca beğendiğin içinde


  22. 08.Haziran.2007, 23:06
    11
    forumun çiçeği
    yaptığın için saol kardeşim.ayrıca beğendiğin içinde


  23. 25.Haziran.2008, 17:48
    12
    pearlgrain
    Üye

    Profili:
    Üyelik Tarihi: 25.Nisan.2008
    Üye No: 18305
    Mesaj Sayısı: 27
    Rep Derecesi:
    Tecrübe Puanı: 1
    Yaş: 27

    --->: kişilik testi:hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor

    çoğu arkadaş ben gibi fareymiş heralde


  24. 25.Haziran.2008, 17:48
    12
    çoğu arkadaş ben gibi fareymiş heralde





+ Yorum Gönder
Git 12 Son